Actueel

Loop geen berichtgeving van de overheid mis: activeer uw berichtenbox

De berichtenbox op MijnOverheid is uw postbus voor digitale berichten van de overheid. In uw berichtenbox ontvangt u digitale berichten van onder andere de Belastingdienst. Vergeet niet uw account te activeren en koppel uw e-mailadres aan de berichtenbox.

De Belastingdienst verstuurt steeds minder berichten en formulieren per post. Om te voorkomen dat u de berichtgeving van de Belastingdienst misloopt, dient u op mijnoverheid.nl in te loggen met uw DigiD en uw e-mailadres op te geven. Zodoende ontvangt u een melding als er een bericht voor u klaar staat in uw berichtenbox. Er is al berichtgeving geweest over de voorlopige berekening van toeslagen en de voorlopige aanslag indien u deze normaliter ontvangt. Ook de aangiftebrief inkomstenbelasting wordt digitaal verstuurd aan uw berichtenbox. In uw berichtenbox kunt u ook aanvinken dat u informatie van andere instanties voortaan digitaal wilt ontvangen. De laatste keuze is optioneel.

Meer informatie:

Bent u een MKB-er? Heeft u een eigen zaak? Of bent u een ZZP-er? HD Administratie heeft veel klanten in het MKB. Misschien kunnen we ook iets voor u betekenen.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

HD Administratie
Oosterbracht 34
7821 CG Emmen

Telefoon: 0591-649410
Fax: 0591-645431