Het kantoor voor het MKB

HD Administratie is het administratiekantoor voor het Midden- en Kleinbedrijf. We beschikken over een ruime hoeveelheid kennis en ervaring om het MKB in Noord Nederland goed te kunnen bedienen. Met onze 10 mensen kunnen we alle accountancy-werkzaamheden voor onze klanten verrichten, zoals jaarrekeningen, administratieve zaken of fiscale aangiftes. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven. 

Persoonlijk contact met de klant

Vanuit de vestiging in Emmen werkt HD voor een groot aantal bedrijven in Zuid-Oost Drenthe. Vooral MKB bedrijven en ZZP-ers. Veelal ondernemers die een partner zoeken die proactief meedenkt. Bij HD Administratie kunnen klanten een hoge kwaliteit dienstverlening verwachten op administratief, fiscaal en organisatorisch gebied.

Bij ons staat persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel. We zijn betrokken bij de bedrijfsvoering van onze klanten, denken graag mee en kijken samen met de klant naar de toekomst. We willen de ondernemer goed kennen en merken dat onze persoonlijke benadering ook wordt gewaardeerd.

Meer informatie:

Bent u een MKB-er? Heeft u een eigen zaak? Of bent u een ZZP-er? HD Administratie heeft veel klanten in het MKB. Misschien kunnen we ook iets voor u betekenen.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

HD Administratie
Oosterbracht 34
7821 CG Emmen

Telefoon: 0591-649410
Fax: 0591-645431