Specialisten in de non-profitsector

HD Administratie is een kantoor dat mede gericht is op de non profit sector. Door onze jarenlange ervaring zijn we een non-profitspecialist geworden. In ons archief hebben we zelfs nog jaarrekeningen uit het begin van de jaren '60. We draaien dus al wat jaartjes mee. Misschien kent u ons nog als stichting Stip, stichting Nofak of administratiekantoor Nofak. In 2008 hebben we Administratiekantoor Nofak overgenomen en vanaf dat moment werken we voor al onze non-profitklanten onder de naam HD Administratie.

De non profit organisaties waar we voor werken zijn actief in verschillende sectoren, zoals welzijn, ouderenwerk, kinderopvang, vluchtelingenwerk, gezondheidszorg, sport, maatschappelijk werk, musea en in de zorg. Ons kantoor is gevestigd in Emmen, maar we werken voor klanten uit heel Nederland. Dat doen we met 10 specialisten op het gebied van controle, financiële verslaggeving, fiscaliteit, salarissen, HRM en subsidieproblematiek.

HD Administratie is een onderdeel van de HD groep, waar ook HD accountants en HD personeelsdiensten deel van uitmaken.

Naast onze administratieve werkzaamheden hebben we voor veel van onze klanten ook een adviserende taak. We bieden ondersteuning op het gebied van risicobeheersing, organisatie, stichtingstructuren, btw vennootschapsbelasting en loonheffing. Omdat het adviseren en begeleiden van non profit organisaties een aparte tak van sport is, komt ons jarenlange specialisme goed van pas. 

Meer informatie:

Werkt u voor een stichting of vereniging? Of bent u betrokken bij een non-profitinstelling? HD Administratie is gespecialiseerd in de non-profitsector. We werken voor talloze instellingen en verenigingen door het hele land.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

HD Administratie
Oosterbracht 34
7821 CG Emmen

Telefoon: 0591-649410
Fax: 0591-645431