Bedrijfsprofiel HD Administratie

HD Administratie is als administratiekantoor al ruim 50 jaar actief in de non profit sector en het mkb. In ons archief liggen nog jaarrekeningen van onze klanten uit de jaren 60.

HD Administratie is voort gekomen uit stichting STIP, stichting STAM, Stichting Nofak en het administratiekantoor Nofak. Sinds 1 januari 2008 wordt het kantoor geleid door Ronald Keuter.

Bij HD Administratie heten wij iedere MKB ondernemer en Non Profit instelling van harte welkom voor praktische ondersteuning en advies op maat.

Elke ondernemer en elk bestuur heeft baat bij een betrokken administratie- en belastingadvieskantoor. De kwaliteit van ons werk en de betrokkenheid bij onze klanten staat bij ons centraal. Wij willen naast u staan als ondernemer. Ook wij zijn ondernemers en weten wat er speelt.

Wij kunnen u inzicht geven in het verleden, maar veel  belangrijker is meedenken over een strategie voor de toekomst van uw organisatie.

Wij willen proactief handelen, niet alleen vragen beantwoorden, maar ook verder denken. Met u in overleg of het wellicht ook anders kan en uiteraard vroegtijdig knelpunten signaleren.

Deze website is slechts een eerste kennismaking. Neem gerust contact met ons op om elkaar beter te leren kennen.

Meer informatie:

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons. 

HD Administratie
Oosterbracht 34
7821 CG Emmen

Telefoon: 0591-649410
Fax: 0591-645431